Дубай: Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света

05.03.2021
Дубай: Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света

Танцуващите фонтани в Дубай са любимо място за туристи от цял свят. Атрактивната дестинация отново ни изненада приятно, като този и път път едно от сетивата ни – зрението, се наслаждава на впечатляващ танц, но този път той е със самите фонтани! Професионалистите по парапланеризъм Хорацио Лоренс и Рафаел Гоберна трябваше да наложат собствените си граници с този нов грандиозен полет над красивия фонтан – една от най-новите атракции на остров Палм Джумейра в Дубай.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Лоренс и Гоберна поставиха специални парамотори, за да се извисят в небето, а след това се плъзгаха между струите на водата на фонтана – бяха толкова близо, че ги усещаха, споделят от RedBull.

 
Палмовият фонтан бе открит през октомври 2020 г., признат е за най-големия в света, с две гигантски плаващи платформи, покриващи 14 000 квадратни метра морска вода. Водата достига до впечатляващите 105 метра височина, осветявайки небето на Дубай с 3 000 LED светлини. Атракцията е известна като Танцуващият фонтан, който под музикален съпровод, радва гостите на Дубай с ежедневни шоу програми.

А сега се насладете на красивия танц с фонтана!

https://www.youtube.com/watch?v=0bEMumT3wXg


Източник: https://bgtourism.bg
Всички новини

Календар

Избрани оферти

Блог

Новини

15.04.2021

Турция: Турция налага нови ограничения до 17 май, а до 31 май ще се влиза с негативен ПСР тест

С настъпването на религиозния за мюсюлманите месец Рамазан /Рамадан/ в периода от 13.04.2021 г. до 17.05.2021 г. турските власти въвеждат следните ограничения: – През делничните дни се заб...

30.03.2021

България: Разхлабват част от мерките срещу Covid-19 от 1 април

От 1 април ще работят само тези ресторанти и заведения, които имат открити площи и градини. Това съобщи на брифинг министърът на здравеопазването Костадин Ангелов. Той посочи, че ще има разхлабване...

Абонирайте се за актуалните ни оферти