НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ - ВЪВ ВИНОТО Е ИСТИНАТА! У вину je истина! Включени две празнични вечери и неограничено количество напитки! Собствен транспорт!

Собствен
4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря
4 дни / 3 нощувки
30.12.2022
от 495 лв.
Дата Цена Резервация
30.12.2022 от 495 лв. Резервирай

Програма

Програма по дни
 
Ден 1 /30.12.2022 г./ София – Вършац
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Смедерево. Пристигане във Вършац, един от най-старите и най-красивите автентични градове във Войводина. Разположен на ръба на Панонската равнина, по склоновете на Вършац планина, той впечатлява със старинната си архитектура под влияние на унгарската култура. Настаняване в хотел SRBIJA VRSAC – 3*** (www.hotelsrbija.rs). Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 2 /31.12.2022 г./ Вършац
Закуска на шведска маса. Пешеходна обиколка на града, която включва Градския музей Конкордия /разглеждане отвън/, Дома на владиката „Владичански двор“, проектиран в стил барок /разглеждане отвън/, минаване покрай сградата на Кметството и посещение на Съборната църква. Това е най – старата църква в града, строена от 1728 до 1785 г. с една от най – красивите дърворезби от този период. Ще можете да видите градския площад Св. Николай и старата аптека от XVIII в, известна като „аптеката на стълбите" и наричана още „При Спасителя“, неоготическия римокатолическия храм Св. Герхард, който е сред обектите, които заслужават вашето внимание. По желание – посещение на местната винарна за дегустация на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена. Когато се отпие това вкусно вино, поверието гласи, че след 5 различни марки, изпробвани в навечерието на Новата година, се проговаря сръбски. Е да видим дали е така? С танцова стъпка и широка усмивка, денят продължава с подготовка на празничната вечер. Новогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки, шампанско, жива музика до зори и празнична томбола! ЧЕСТИТА НОВА 2023 ГОДИНА! Srećna Nova godina!

Ден 3 /01.01.2022 г./ Вършац – манастира Месич
Късна разточителна закуска до 11.00 ч. По желание - възможност да отидете с личния си автомобил до манастира Месич, за да запалите свещички и да се помолите за здраве и благоденствие. Свободно време за разходка /прошетка на сръбски/. Вечеря - реприз на 01.01.2023 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика.

Ден 4 /02.01.2023 г./ Вършац - София
Закуска на шведска маса. Отпътуване за България. Пристигане - вечерта.


София – Вършац – Манастира Месич – София


Други:
Доплащане за: единична стая – 285 лв.
  медицинска застраховка за туристи над 65 г. – 5.00 лв.
  посещение на местна винарна за дегустация на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена – 10.00 EUR *заявява се и се заплаща на място на екскурзовода/.
Намаление за: дете до 9.99 г. с 2-ма възрастни в стая – 170 лв.
  ползване на собствен транспорт – 100 лв.
Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 116 DIN)
Описание на хотел Hotel Srbija *** – Vrsac, Srbija  
http://www.hotelsrbija.rs: Местоположение: Хотел „SRBIJA" се намира в сърцето на град Вършац и предлага комфортно настаняване за една пълноценна почивка или бизнес пътуване. Настаняване: Хотелът разполага със 78 стаи, от които 35 комфортни и останалите стандартни стаи, и 8 апартамента, обзаведени с всички съвременни удобства. Услуги: Безплатна интернет връзка в стаите и общите помещения, фризьорски салон.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи /общо собствен и организиран транспорт/.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Начин на плащане: депозит – 200 лв., доплащане - до 30 дни преди отпътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: • автобус

Цената включва

3 нощувки със закуски в хотел SRBIJA VRSAC 3*** 1 обикновена вечеря на меню на 30.12. Новогодишна вечеря на швеска маса с неограничено количество алкохолни на 31.12.2022 г. безалкохолни напитки местно производство, шампанско, жива музика и томбола Празнична вечеря – реприз на 01.01.2023 г. на шведска маса с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика водач от агенцията туристическа програма във Вършац екскурзия до манастира Месич градска такса мед. застраховка с покритие 5000 EUR

Цената не включва

музейни такси

Календар

Избрани оферти

Екскурзии

Блог

Новини

26.06.2022

Да пътуваш, означава да притежаваш света!

Вече почти всички държави в ЕС са премахнали ограниченията за пътуване или изискванията за представяне на зелен сертификат.  

18.01.2022

Зелените сертификати над 9 месеца стават невалидни за пътуване в ЕС от 1 февруари

След две седмици - от 1 февруари, в ЕС влизат в сила нови правила за валидността на ковид сертификатите за ваксинация. Тези, които са по-стари от 9 месеца, няма да могат да се използват за пътуване...

Абонирайте се за актуалните ни оферти